woensdag 1 juni 2011

Webshopliefde: Oohlala!


Ik ben verliefd! Niet op een hotte boy (eigenlijk wel) , maar op een webshop! Ik heb het over http://www.oohlala.nl! Ik zocht wat rond in andere shops en ik kwam op deze site terecht. Ze verkopen hele schattige, lieve sieraden. De meesten zijn vintage-like en er wordt goed gelet op trends. Het heeft een heerlijke roze layout met een overzichtelijk menu.
kijk eens wat een leuke achtergrond! 

De foto’s om de sieraden te laten zien zijn scherp en netjes. De sieraden en accessoires zijn in een leuke omgeving geplaatst, meestal met een mooi achtergrondje eronder en wat decoratiemateriaal. Ook heb je meerdere foto’s bij een product, zodat je het van meedere kanten kan bekijken. Me like!

Oohlala verkoopt Kettingen, oorbellen, ringen, tassen, armbanden, horloges etc.! Dat allemaal voor een fijn prijsje. Ook de verzendkosten zijn laag, en dat zijn we wel anders gewend van sommige webshops. Je kunt betalen via iDEAL of je kunt ervoor kiezen vooraf te betalen.
De collectie word regelmatig ge-update en er zijn vaak acties en aanbiedingen. 

Ik ga zeker eens iets in deze webshop kopen! Of nee, wat zeg ik, ik ga mij waarschijnlijk blut kopen aan deze leuke online winkel  ): Hier een paar van mijn favorieten! 
 Vintage Look Bronzen Brede Rozen Ring,  € 5,00 (actieprijs)
 T&C Inspired armband met heel veel bedels € 14,95 
 Vintage look lieve grote uil € 8,95 
 Grote ovalen fashion ring roze € 6,95 
Anna Sui gebloemde portemonne  
Bronzen fashionketting met ronde zwarte pendant € 3,95

Hebben jullie ervaringen met Oohlala? En hoe vinden jullie deze webshop?

4 opmerkingen:

maccia zei

Ik kende deze shop nog niet, maar het ziet er allemaal erg mooi uit!

Anoniem zei

leuke blog

Suzanne zei

Ik wil hier ook heel graag iets van gaan bestellen. Het is echt een leuke webshop! Liefs, Suzanne. Je hebt trouwens een leuk blog, een volger erbij hoor.

kim ♥ zei

Hii , wat een leuke webshop!
Ga zeker wat bestellen :)
xx

www.livelaughlove.weebly.com