maandag 13 juni 2011

Catrice, Mona Lisa Is Staring Back - review

De Ultimate Nudes lijn van Catrice ligt al een tijdje in de winkel. De lijn bestaat uit nude nagellakjes, van lichtroze tot donkerbruin. Ik heb inmiddels 2 lakjes. Ik had dit artikel al voor veel eerder gepland, maar jammer genoeg is het daar nooit van gekomen! 
Het flesje is lekker strak, zoals we van Catrice zijn gewend. Het verschil is dat deze dop wit is, terwijl Catrice normaal altijd zwarte doppen heeft. Ik vind het beter bij de nudes lijn passen, dus ze hebben dit goed gedaan. Ook staat er groot op de voorkant dat dit van de Ultimate Nudes is. Herkenbaar!
Dit is de kleur 060 Mona Lisa Is Staring Back. Ik vind het een leuke naam, ik moest ervan lachen toen ik de naam voor het eerst zag. Hier staat dat de eerste laag maar een beetje dekking geeft, voor een subtiel effect, en dat de tweede laag al een goede dekking geeft. Dat is deels waar. De eerste laag geeft inderdaad een heel subtiele dekking, maar een erg goede dekking heeft de tweede laag nog niet.
Er zit een mooie shimmer in de nagellak, Een goud-achtige met kleine glittertjes. In de schaduw/binnen zie je dit niet goed, maar buiten zie je het wel, echt prachtig!

De eerste laag lakt heel streperig en ongelijk. De substantie is dun, wat dan wel weer fijn is met lakken.
Dit is met 2 laagjes. Je ziet dat hij wel al veel beter dekt, maar je ziet nog steeds goed mijn witte nagelrandje. Ik moet zeggen dat het op deze foto's nog meevalt, in het echt zagen mijn nagels er veel meer sheer uit.
3 laagjes! Ik vind dit persoonlijk erg veel, ik ben gewend aan 2 laagjes. Dit is zonder topcoat. Hij glanst wel, maar hij is niet super shiny. De lak droogt vrij langzaam, wat ik nogal vervelend vind aangezien mijn ongeduldige geest.
Dit is het lakje in de zon, met 3 laagjes. Ik vind het kleurtje wel mooi bij mij, hij is minder nude dan als hij bijvoorbeeld een tint donkerder was geweest. Maar ik ben toch wel tevreden. Het resultaat is prima!
 Hier zie je de shimmer goed. Zie je, een goud/roze shimmer met subtiele glitters. (Hier had ik wel topcoat aangebracht, wat wel duidelijk te zien is. Ik heb het echt heel lelijk gedaan, sorry! Ik schrik er zelf ook van.)
De nagellak is nog in de winkels verkrijgbaar, bij bijvoorbeeld Kruidvat. 060 Mona Lisa Is Staring Back (2,49)

2 opmerkingen:

Marijn. zei

Leuk hoor, ik heb zelf bijna nooit nagellak op, ik kan totaal niet lakken namelijk, haha.

Girls make Fashion zei

Erg leuk en neutraal kleurtje :)