zaterdag 11 juni 2011

shoplog sieraden & meer! (life&nieuwe artikels)

Hoi!♥
Ik weet dat ik al een klein tijdje niks meer heb gepost, ik had het zo druk! En ik heb de laatste tijd gewoon zo veel lol gehad met mensen, dat ik eerlijk gezegd even niet aan internet dacht. Moet jij ook eens doen, is leuk! haha.
Jottem, één van onze prachtige rozen!
Op dit moment ben ik allerlei dingen zelf aan het maken. Ik heb altijd al een zwak voor DIY gehad, en nu heb ik mezelf gedwongen om eens écht iets te maken. Ik ben al heel erg veel leuke projectjes tegengekomen op internet en heb er ook een paar bedacht. Dus waarschijnlijk komen die zeker eens online!
Mensen waren enthousiast over mijn zelfgemaakte strikjesringen, dus daar heb ik er zo ongeveer vierentachtig dozijn van gemaakt. Zal ik er een how-to over plaatsen? Het is zo leuk & simpel om te doen!
Ook maak ik een paar armbandjes, ik zal die ook zeker posten wanneer ik een acceptabel aantal heb gemaakt.
Ik zal snel nog een artikel maken van mijn sieraden, en ik zal ook een heel aantal make-up reviews maken!
Ook heb ik nog een pakketje van Bubba With Glasses liggen hier, klaar voor mijn oordeel :)
Ik had een heel artikel+foto's gemaakt van de crackle nagellak van Essence, zwart en wit. Maar waarschijnlijk heeft mijn moeder die foto's per ongeluk verwijderd ;s Dus dat moet ik nog maar eens overdoen. Als ik daar zin in zou hebben. Waaat een gedoeee.
Ik heb ook nog een paar aankoopjes gedaan, die zal ik nu laten zien! <3
Omdat ik de laatste tijd dus zo van het doe-het-zelven ben, wilde ik al een tijdje ring bases hebben. Dus ik liep even de Pipoos in. Ik kon ze nergens vinden, dus ik helemaal in elk schap rondkijken, dingen optillen.
Liggen ze naast de kassa. Dat was vrij frustrerend, gezien ik niet veel tijd had. Had ik daar een kwartier in die winkel lopen zoeken!
Ik vind de ringen vrij groedkoop, ze zijn 4 stuks voor €1,10!
Ik zocht al een hele poos naar een klok-ketting. Harstikke handig voor op school, niemand kan je betrappen op telefoon checken, want die zullen niet meer zichtbaar zijn tijdens de les! Gewoon even deze ketting openen ;) Ik vind het een super ketting, ik ben er helemaal blij mee. Het heeft een donkerbruine steen in het midden met gouden diamantjes eromheen. Als je op het kleine knopje boven de hanger drukt, gaat de ketting open en komt er een lekker ouderwetse klok met een spiegeltje uit! Dat spiegeltje is ook een leuk detail; ff snel checken of je make-up nog goed zit! Ik kocht deze eyecatcher bij SIX, €19,95
 In de HEMA liep ik gelijk naar de ringen, en ja hoor, heel veel ringen afgeprijsd naar €1,50! Zo ook deze. Ik vind hem zo lief! De diamantjes reflecteren mooi, en je ziet steeds kleine lichtpuntjes op je tafel/boek/vriendin als ik er met mijn hand bij in de buurt kom.
Deze ring kosste ook nog maar €1,50, van de HEMA. Hij is lekker groot en zwart. Alleen hij was iets te groot, wat me nog niet was opgevallen in de winkel. Dus pak ik mijn supertape erbij en draai ik de tape een paar keertjes om de ring. En nu past ie!
Ik was ook met mijn moeder naar de Koninginnenmarkt geweest, en ik moet zeggen dat die heel gezellig was! Ik ben dat niet gewend van markten, ik herinner me vreselijke dingen van vroeger dat ik mijn moeder kwijt was en dat mensen boos op mij werden omdat ik over iemands hond struikelde.
Bij een oude vrouw vond ik een bakje vol met geweldige ringen zoals deze, maar jammer genoeg heb ik er maar eentje meegenomen. Daar heb ik nog steeds spijt van, ze had prachtige exemplaren! :'( Gekocht voor €0,50.

En ik kreeg de Seventeen nog binnen. Ik heb al een tijdje een abonement op het blad, en om eerlijk te zijn; ik vind er niet zo heel veel meer aan. Er staat zo vreselijk veel reclame in!

Ik heb de laatste 3 weken nog veeeeeeeeeeeeeeeeel meer gekocht, ik ben echt een klein koopmostertje geworden denk ik. Maar ik hou die aankopen nog even voor een latere post. (; Dit zijn alleen de sieraden!
Willen jullie de nieuwe kledingstukken op mijn paspop zien? Want die staat daar maar in mijn kamer, dan kan ik net zo goed mijn kleding op haar aanpassen! Dan zie je tenminste de pasvorm en niet één of andere vormloze zoutzak.
 
Gisteren heb ik wat gedoe gehad. Mijn ratjes moesten ingeslapen worden. Ze waren hoogbejaard en hadden beide de nodige bulten en plekken. Waarschijnlijk ook een tumor erbij, hopsa. geweldig. :(
Ik mis ze heel erg, mijn broer en ik hebben zo gehuild! Maarja, dat is voorbij, ik mag er niet meer aan denken. Anders heb je kans op een 1 voor aardrijkskunde. Wat mij dus waarschijnlijk gaat gebeuren. Ik was gisteren helemaal in de stress en ik kon nergens anders aan denken dan aan die zielige diertjes. Dus ja, een slecht proefwerk is dan wel te verwachten.

Geen opmerkingen: