zaterdag 11 juni 2011

Wat een wonder: Mirthe heeft hakken!

Ik ben niet zo van het hakken dragen. Ik vind het prachtig om te zien, en ik bewonder mensen als Lady Gaga die hun voeten in een hakkenschoen van 20+ cm persen. Ik droom natuurlijk ook van de perfecte zwarte pumps, geschikt voor elke outfit. Maar ik ben (bijna) 15, en ik vind niet dat ik al hakken moet dragen. Ik ben meer een sneakermeisje.
Maar weet je? Vroeger deed ik altijd samen met een vriendin modeshows lopen op de hakken van mijn moeder, dus ergens in mij kriebelt het behoorlijk als ik hakken in de winkel zie staan, ook nog eens met 50% kassa korting. Dan kan ik het bijna niet meer weestaan om toch eens hakken te kopen. Maar dan denk ik aan mijn voeten, die werkelijk onmogelijk zijn. Ik heb brede voeten, die niet zo makkelijk in smalle pumps passen.
Vrijdag hadden we schoolfeest en ik moest en zou gewoon hakken kopen. Dus ik ging met mijn moeder naar de stad, winkel in winkel uit. Wij dachten: verloren strijd. De ene zat heerlijk, maar 'klakte' als ik liep. En dan paste de schoen weer geweldig, maar was hij te onstabiel. Opeens zag ik ze. Zwartleren schoenen, met een niet al te hoge hak, en een hele mooie lichtbruine zool. Ik vind het altijd heel mooi als je een brede zool hebt aan de onderkant van je hakkenschoen. Het geeft toch een wat luxer effect vind ik, en het geeft het idee van plateau.
We zaten tegen sluitingstijd aan dus ik besloot snel deze te kopen, want ze zaten geweldig, ze bleven zitten bij mijn hiel en ik kon erop lopen ook. (Bristol, 29,95. )
Ik ging blij naar het feest met mijn nieuwe hakjes. 
Erg slim zeg.
Ze zien er al wat gebruikt uit he? Dat krijg je op een feest met rondvliegend bier en voeten die het leuk vinden om op andere voeten te trappen. 
De eerste 2 uur ging goed. Ik kon goed dansen en het deed geen zeer. Maar toen gingen mijn voeten wat tintelen en ze gingen pijn doen. Heeeel fijn zeg! 
Aan het eind van de avond, ongeveer 3,5 uur later dan dat ik de shoes aandeed, kon ik niet meer lopen. Écht niet meer lopen. Ik strompelde maar wat vooruit. 
Ik weet niet of het aan de schoenen ligt of aan mij, maar ineens zaten ze dus niet meer zo lekker. Nu doe ik ze met gemengde gevoelens aan. Ze zijn zo mooi en ik voel me groot en volwassen als ik ze aan heb. Ik ben namelijk 1 meter 62 dus hakjes kunnen nooit kwaad. Maar wat een hel zeg!
Ik denk dat het een kwestie is van wennen. Het gaat nu al wat beter, dus we hopen op het beste. 
Dragen jullie hakken? 

3 opmerkingen:

harriette zei

Wauw die zijn echt mooi ;o
Ik draag wel hakken, maar ik heb ze steeds te hoog. Dan ga ik naar de winkel en zie ik de perfecte schoenen, maar daar kan ik dus niet op lopen haha. (ong 12 cm)
Maar dezen zijn echt cute.

Liefs

harriette zei

Je moet even op girscene naar de forums gaan -> media, film en muziek -> post je site en of weblog -> plaats een reactie met dat je een nieuwe post hebt en in het kort waar het over gaat, dan plaats je de link er onder.

En voila, mensen kijken op je blog en gaan je misschien wel volgen (:

Maccia zei

Hele mooi hakken! Ik draag ze wel eens, maar toch vaker sneakers!