zaterdag 21 mei 2011

NOTD: Crack My Café Au Lait

 
Na een aantal dagen van wat minder goed weer, begon de zon weer te schijnen. Ik ben vandaag al naar het meertje vlak bij ons huis geweest, want het was zo'n lekker weer! 
Ik heb de foto's gemaakt bij ons in de tuin, ik heb een paar bloemetjes uit de grond gerukt, want ik vond ze schattig.
 
Door de Kruidvat actie (2e lakje gratis) heb ik weer een paar nieuwe nagellakken aangeschaft. Foei Mirthe. Zo ook deze nude nagellak, die ik heb gebruikt in de NOTD! Het is van Catrice, de Ultimate Nudes collectie. Ik ben erg te spreken over nude nagels de laatste tijd, dus deze moest ik hebben. 030 My Café Au Lait At Nôtre-Dame heet dit lakje. Hij heeft totaal geen shimmer en zit héél dicht bij mijn huidskleur, wat ik erg mooi vind! €2,49
De crackle nagellak is van essence, 01 Crack Me! Black. Ik vind dit echt een geweldige crack nagellak! Ja, hij droogt snel en ja, hij droogt matte, maar daar doe je gewoon een glanzende topcoat overheen als je dat stoort. Ik vind dit één van de mooiste crack nagellakken die ik ben tegengekomen! En dat voor €1,79 (:

Kijk hoe erg. (wijsvinger) Ik heb dit dus altijd, ik ben net zo blij met mijn nagels, hoe ze zijn gelakt enzo. Dus ik laat het rustig drogen, en dan blijf ik ergens achter hangen. Volgens mij gebeurde dit bij het terugzetten van de crack nagellak. Ik botste toen tegen een ander nagellakflesje! Zo frustrerend.
Ik heb ervoor gekozen een niet te glanzende top coat overheen te doen, want dat zou het effect verpesten.
Ik heb deze lak nu al 3 dagen op, zonder tipwear!
 
Dit ga ik eens proberen! Ik bedacht dit patroontje toen ik was rond aan het kijken op nail art sites, en toen kreeg ik ineens heel veel inspiratie :P Dus ik heb ff op photoshop een vinger in elkaar geknutseld en de nail art erop gemaakt. Ik heb er zo ongeveer tweeduizend gemaakt, dus ik denk dat er veel nagelposts gaan komen de komende tijd, haha!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Waauw wat een leuk blog ! Ik volg je. Echt mooie kleuren. xx

Leoniae zei

Ziet er mooi uit!

Xoxo, leoniae
p.s: leuk dat je meedoet aan mijn give-away!

lisette zei

ik heb hem ook maar dan in het wit ik wil ook heel graagh de zwarte maar hij is steeds uitverkocht!!!!

ik volg je!!!
volg je mij ook????

love,
Lisette

Maika zei

Wauw, dat kleurtje van Catrice is echt mooi!

X Daily Life of Maika - (international give-away)

Jody zei

Ziet er mooi uit.
Die nailart in photoshop is trouwens super! xp