vrijdag 8 april 2011

Shoplog 30 maart

Een weekje geleden ging ik 's avonds met mijn moeder en beste vriendin shoppen. We gingen sowieso voor de Sephora 3 voor tien euro actie, en als ik eenmaal in de stad ben, kan ik niet na één winkel weer weg. ;)

Deze geweldige rozenketting zag ik hangen, en ik was meteen verliefd. Ik en mijn vriendin besloten om hem allebei te kopen, nu lopen we rond als identieke kettinghebbers, haha! We kochten deze bij Vero Moda voor €4,95. De linkerketting, zat in een zakje weggestopt in een kortingsvak in de V&D. Ik zag een glimp van het vogeltje en hij had mijn volle aandacht. Ik had geen idee hoe de ketting eruit zou zien, maar voor twee euro vijftig wou ik hem niet laten liggen! Bij de kassa vroeg ik nog even of ik hem uit de verpakking mocht halen, en dat mocht. Mooi Mooi Mooi! Het bleek een lange ketting te zijn, ongeveer tot onder de BH. Aan de ketting hangt een blaadje, een roos, een vogel, een parel en 'kettingsliertjes'.

Dit armbandje is zo lief! Ik kocht hem voor 50 cent in de supersale! Ik was er blij mee, maar ik was vergeten het armbandje te passen! Het is zo'n arbandje dat 2x om je pols gaat. Wat blijkt; hij is me te klein. Zo jammer!

Ik had nog nooit in mijn leven macarons gehad. Al zoveel over gehoord, maar nog niet in staat geweest om deze eyecatchers te proeven. Toen ik ze dus zag liggen bij V&D, bestelde ik meteen 3 macarons! Ik koos voor de roze (aarbeismaak met aardbeienjam ertussenin), lichtbruin (caramelsmaak met caramelsaus in it) en donkerbruin (chocoladesmaak met chocopasta als vulling). De roze had ik al opgegeten bij het maken van deze foto! Ik kon niet gewoon niet wachten met het proeven (:
Ik vind ze erg lekker! Ik heb ondertussen ook de andere smaken op en ik ben er tevreden over. Wel erg duur, maar o zo heerlijk!

Eenmaal in de V&D, moest ik ook even naar Sephora, voor de actie 3 voor 10 euro! Het was erg druk, dus ik zag niet veel. Heel veel make-up was al uitverkocht, ik was namelijk vrij laat gegaan. Ik zag wel deze mascara liggen, die normaal gesproken volgens mij €14,95 kost. Hij leek me wel fijn, dus ik nam hem gewoon mee. Mijn moeder had zelf ook nog twee mascara’s gevonden, dus wij kregen de superkorting, door de actie kostte mijn mascara maar €3,33! De nagellakjes zijn in de kleuren lila (27 No More Drama) en bruin (34 Walk Of Fame). Beide kostten ze €1,30. Gehaald bij Kruidvat!

Een vriendin van me heeft vaak nogal aparte parfumflesjes. En omdat ik lege parfumflesjes spaar, beloofde ze me een klein cadeautje. Dit flesje dus! Echt lief.

Ik raak altijd mijn zonnebrillen kwijt. Goed excuus om een nieuwe te kopen, maar altijd erg jammer, meestal heb ik vrij aparte exemplaren. Deze keer viel mijn oog op deze beauty, een vrij retro bril (hij is hoekig, maar rond.) en hij is best groot. Het montuur is doorzichtig, met zwarte ‘verfspatten’. Hier en daar ontdek ik palmboomvormpjes, superleuk! Ik kocht hem voor €8,95.

1 opmerking:

harriette zei

Jou stijl van schrijven is echt leuk! Ik volg je (:
En ik ga ook wel wat reclame makenvoor je zodat je meer volgers krijgt!

Liefs