vrijdag 22 april 2011

Nail Art Wedstrijd+stress

De laatste, wat zullen we zeggen, 4 uur heb ik gestresst. Ik zou 's avonds met mijn beste vriendin naar de bioscoop gaan, naar Gooische Vrouwen! Ik had er erg veel zin in en we waren al helemaal aan het plannen en we waren steeds meer in the mood aan het komen. Het was zo'n heerlijk weer dus toen ik eenmaal thuis kwam ging ik zonnen. Ik wou vandaag nog een nail art creatie maken voor de winactie van Girlscene.nl , maar ik was in slaap gevallen! Dus ik werd om half 6 's avonds wakker. Ik ging dus heel snel mijn nagels doen. De opdracht was dat je een wereldstad op je nagels zou moeten maken. Als je die tot en met vandaag zou insturen, maakte je kans om 79 lakjes van de W.I.C. lijn van Herôme te winnen! Dus ik was helemaal blij en van JAAAAAH. Ik had al helemaal ideeën dus ik ging ze ook maar eens uitvoeren. Ik was eerst een uur aan het prutsen. Maar ik had tijd genoeg, want de film zou pas om half 10 beginnen. 
Natuurlijk mislukte alles. De nagellak ging ernaast, maar dat was nog wel te fiksen. De skyline ging niet lekker, dus moest ik de nagel weer helemaal opnieuw doen. Daarna veegde ik per ongeluk met mijn nagel over mijn bureau, dus die nagel was ook helemaal een rotzooi geworden. Na een paar uur en een hoop gestress, muziek en schreeuwende kleine kindjes van de buren later was ik dan toch eindelijk klaar. Ik ben blij met het resultaat! 
Maar toen kreeg ik nog meer stress. Ik kon mijn nagels maar niet fatsoenlijk op de foto zetten. Ik heb nogal onfotogenieke handen, dus dat was al een probleem op zich. Maar het was ook nog donker aan het worden en nagellak is altijd mooier in natuurlijk licht. Dat was balen. Ik heb veel foto's moeten maken om een paar goede te krijgen, maar het is toch echt gelukt! Mijn broer was mijn 'licht-en-schaduw' assistent, en hij deed zijn werk goed. 
 Op mijn duim heb ik zwarte nagellak gedaan, volgens mij de 2B voor 1 euro in de kortingsbak bij kruidvat. Toen heb ik voor de letters de witte nail art pen van essence gebruikt. Het hart is gemaakt met rode glitter. 
In de opdracht van de winactie stond dat je ook andere dingen dan je nagels mocht gebruiken.
Dus; New York. Stad. Winkels. Shoppen. Veel aankopen. Shopping Bags!
 Op de andere nagels heb ik een skyline gemaakt, omdat dat toch echt het tweede is waar ik aan denk bij het horen van 'New York'. Voor de lucht heb ik geprobeerd om het als een soort zonsondergang te maken. 
De zwarte skyline heb ik gemaakt met de zwarte 2B nagellak, met behulp van tandenstokers. Moeilijk en stressvol! 

En toen kwam het meest stressvolle. Mijn vriendin zou me ophalen, maar ze kwam maar niet! Ik heb haar proberen te bellen maar niemand nam op. Thuis niet, mobiel niet... Het was al bijna half 10. Ik moest huilen en mijn moeder kwam me troosten, ik vond het zo'n rotstreek van haar! Normaal gesproken laat je beste vriendin je niet zomaar zitten. Ik werd erg boos. En dat ben ik nu nog steeds. Ik verheugde me zo veel op de film, met haar samen is het altijd zo gezellig. 
Nu zit ik hier in mijn jogginbroek, lekker sjofel, totaal niet stylish. Maar who cares? Mijn beste vriendin heeft me laten zitten, dus ik kom niet meer buiten. Dus kijk ik samen met mijn moeder naar Xfactor, met een grote reep chocola binnen handbereik. Ook leuk.

Hopelijk maak ik een kans! Ik zou graag 79 lakjes aan mijn nagellakverzameling willen toevoegen ;) Alleen nog even een opbergplaats vinden...

3 opmerkingen:

harriette zei

Wat stom van die vriendin! Maar je nagels zijn echt supermooi! (:

Loesje zei

Ik vind je nagels ook echt leuk hoor! Ik kan dat helemaaal niet, wat een priegel werkje is dat zeg :P

Susanne zei

wauw, je nagels!
leuke blog!
ik volg je, volg je terug?