donderdag 29 december 2011

Just Bloomed start met een winactie

Jep! Ik ben er weer!
Na een ontzettend lange break, ben ik weer terug. De reden? Ik hou van schrijven. Ik hou van creatieve dingen en ik hou van bloggen. Dus lang kon ik deze blog niet links laten liggen.
Zie dit als een nieuw begin. Just-bloomed is niet langer meer een beauty en fashionblog, Just Bloomed is een blog met een goede balans tussen Mode, DIY, Lifestyle en een fijne persoonlijke touch. Je zult een aantal terugkomende columns zien. Die hou ik nog geheim, dat zien jullie dan wel weer!

Ik hoop verder te kunnen gaan met deze blog met meer volgers, en meer moeite van mijn kant.
Je kunt mijn vorige berichten op deze blog nog teruglezen als je dat leuk vindt, maar zie dit als een nieuw begin. De onzichtbare scheidingslijn.

Deze blog gaat nú van start!
En om dat te vieren, wil ik beginnen met een winactie!


De winactie 
 

Wat win je? 
Deze snorrenring. Hij is zwart met een goud randje eromheen. De ringetjes zelf zijn goud. Het is een two-fingerring! Persoonlijk vind ik dat helemaal niet vervelend zitten, ik merk er niks van. De ringen zijn verstelbaar.
Ik heb er zelf ook één en krijg er superleuke reacties op! De ring die de winnaar krijgt zit in verpakking, ik heb die van mij gefotografeerd.
EN je krijgt er nog een extra cadeau bij, maar dat is een verassing. (Denk: flakies!)


Hoe win je het? 
Stuur een mailtje naar just-bloomed@live.nl met je naam, je blog en je zet erbij wat je allemaal hebt gedaan.
Voor 1 winkans:
* Volg mij met GFC óf Bloglovin'
* Vertel wat je van deze layout/opmaak vindt, heb het namelijk allemaal zelf gemaakt en de codes waren nog best verwarrend, dus ik zou graag willen horen wat jullie ervan vinden!
Voor extra winkans, elk punt is één kans erbij:
* Zet een link naar deze winactie in je sidebar
* Maak een blogbericht over deze winactie

Deze winactie is voorbij op 10 januari, 15.00 uur. Dan maak ik de winnaar bekend d.m.v. lootjes maken en er eentje trekken. Alvast een gelukkig nieuw jaar!

3 opmerkingen:

Romy zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Romy zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Romy zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.